Nordkvist Kropp- & Hälsokonsultering

Vad vi har att erbjuda

Våra tjänster

NKHK erbjuder massage, personlig träning, kostrådgivning samt gruppträning! Läs mer om våra tjänster nedan.


Massage

Vi har några olika massagealternativ att välja på här nedan. men vi är inte omöjliga. Vill du ha massage på ben och armar i 60 minuter så ordnar vi det. Vill du ha en helkroppsmassage i 90 minuter så fungerar det också. Var tydlig med dina önskemål vid bokningstillfället och var inte rädd för att ställa frågor.

Hel-/halvkroppsmassage 60 minuter
Vill du ha 60 minuter för dig själv och låta både kropp och själ slappna av? Då är det här rätt val för dig! 

Hel-/halvkroppsmassage 30 minuter
Behöver du massage, men har inte en hel timme? Kom in på en 30 minutersmassage!

Parmassage 60 minuter

Vill du avnjuta en massage tillsammans med din partner, din vän eller en förälder? Då är du välkommen att boka en parmassage!

Ansikts-/fotmassage 30 minuter
Har du försummat dina fötter lite för länge eller vill du bara ligga på en skön bänk med huvudet mot en kudde och uppleva en ny nivå av själafrid? Då kanske du bör överväga en fot- eller ansiktsmassage!

Personlig träning & Kostrådgivning

Har du under en längre tid försökt komma igång med en länge efterlängtad viktnedgång men du vet inte hur du ska börja? Eller har du tränat i 3 år utan resultat och vet inte vad du gör för fel? Kanske är du jätteduktig på både kost och träning, men du behöver någon som planerar åt dig för att du inte har tid? Oavsett vad dina tränings- och/eller hälsomål är så lovar vi på NKHK att vi kommer göra allt vi kan för att underlätta för dig och motivera dig att bli ditt bästa jag via träning, kost och coachande samtal.
 

Helpaket: Kostschema och Träningsprogram
Behöver du hjälp med både träning och kost så är det här det bästa alternativet för dig. Här får du både ett kostschema, samt ett träningsprogram för att göra din plan så lätt som möjligt att efterfölja. Du får även regelbundna konsulterande samtal på köpet. Vi hjälps åt att anpassa träning och kost efter dina mål och önskningar, sen uppdaterar vi allt eftersom det behövs. 

Kostschema
Vill du äta bättre? Vad innebär det ens? Har du ett viktmål eller prestationer att eftersträva med svårt med maten? Då kan ett kostschema vara det du behöver. Här får du en tydlig plan över dina intag och vad du behöver mer och mindre av för att nå dina mål. Ett kostschema kan vara det du behöver för att äntligen gå ned de där 5 kilona du försökt bli av med på sistone.

Träningsprogram

Om du är ny till träning eller bara behöver lite ny inspiration så kan du välja att köpa ett träningsprogram av oss som är anpassat för dig och dina mål.

Konsulterande målsättningssamtal

Om du upplever att en förändring behövs, men du har svårt att sätta fingret på vilken och hur den borde utföras, då kan det här vara något för dig. I ett målsättningssamtal så pratar vi om alla dina funderingar och mål för att gemensamt komma fram till en plan som kan fungera för dig.

Gruppträning

Vi på NKHK tror på träning i grupp, som ett roligt och motiverande sätt att få upp pulsen, bli svettig och glad. 

Under rådande omständigheter så är gruppträningen inte igång. Men vi jobbar på att konstruera nya roliga och utmanande pass att träna när omvärlden tillåter! Håll koll på vår hemsida för att få veta när det är dags igen.

Pump-pass
Vill du träna hela kroppen på en och samma gång? Med lättare vikter, musik och glädje så genomför vi olika styrketräningsrörelser blandat med zumbainspirerad dans i ett och samma pass.

Bootybuilding Dans-pass
Vill du bygga ben och rumpa till kaxiga, härliga låtar samtidigt som vi bygger vårt kollektiva självförtroende med schyssta moves? Välkommen till ett av våra Dans-pass.